Bezoekers

Wij vinden het erg belangrijk dat wij naast het opvangen van dieren ook problemen bij de bron aanpakken, voorkomen is immers beter dan genezen. Wij zijn dan ook van mening dat educatie en voorlichting minstens zo belangrijk is als het opvangwerk zelf. Daarom is het asiel geopend voor bezoekers. U kunt zelf een kijkje nemen in het asiel of u laten rondleiden door een van onze enthousiaste medewerkers. Wij kunnen u de verhalen achter onze patiënten vertellen en informatie geven over het werk van onze wildopvang. Misschien komt de Dierenambulance wel net een dier binnen brengen wanneer u er bent, u maakt dan gelijk mee hoe de eerste behandeling plaats vindt!

Het is mogelijk om van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 – 15.00 uur ons een bezoek te brengen voor een rondleiding. Dit kan voor maximaal 4 personen zonder een afspraak te maken. Voor meer personen graag reserveren.

‘s Middags hebben wij een pauze van 12.00 tot 13.00 uur, tijdens dit uur sluiten wij het asiel even af voor bezoekers. Voor reservering of meer informatie belt u ons van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 – 16.00 uur.

Wij zijn overigens geen dierentuin en kunnen u dan ook niet beloven dat er altijd veel speciale dieren aanwezig zijn. Ook kunnen wij soms een rondleiding onderbreken wanneer er een spoedgeval binnenkomt, wij hopen op uw begrip hiervoor.